Taxi Bloemendaal Schiphol

Wilt u een taxi van Bloemendaal naar Schiphol reserveren, die ervoor zorgt dat u zo snel mogelijk op de luchthaven bent? U kunt online uw taxi reserveren, of direct telefonisch contact opnemen voor een Schipholtaxi binnen 15 minuten.

Uiteraard zorgen we in de beide gevallen voor een comfortabele en ruime taxi van Bloemendaal naar Schiphol, of andersom op het moment dat u weer naar huis wilt. Komt u aan op de luchthaven en wilt u ontspannen terug reizen? We zorgen voor Schipholtaxi’s tussen Bloemendaal en Schiphol, ook in de avonduren en de weekenden.

Taxi van Bloemendaal naar Schiphol voor €44

U kunt een taxi van Bloemendaal naar Schiphol bestellen voor slechts €44, een vaste en all-in prijs waarvoor u mee kunt reizen met maximaal 4 passagiers. Gaat het om Schipholvervoer voor 5 – 7 personen? U kunt gebruik maken van onze taxibus. Dat betekent dat u met maximaal 7 personen voor €64 van Bloemendaal naar Schiphol kunt reizen. We zorgen op die manier voor een goedkope taxi van Bloemendaal naar Schiphol, uiteraard op basis van de meest vlotte route zodat u op tijd bent om in te checken en u ontspannen door kunt reizen.

Zakelijke taxi van Bloemendaal naar Schiphol

Wilt u een zakelijke taxi van Bloemendaal naar Schiphol bestellen en achteraf op rekening betalen? We zijn u er graag mee van dienst, zodat u niet per rit hoeft af te rekenen. Onze chauffeurs maken voor alle ritten gebruik van de meest vlotte routes. We rijden via de N208 en de N201 naar de A4, of rijden door Haarlem naar de A9 en via de A5 naar de A4.

Wilt u online een taxi van Bloemendaal naar Schiphol bestellen, of telefonisch zorgen voor een Schipholtaxi binnen 15 minuten? Neem contact op met Taxi Haarlem of bestel uw taxi online, we zijn u er graag mee van dienst.

Waarom u voor Taxi Haarlem kiest

Deskundig & betrouwbaar

Nieuwe wagenpark

Rijden op rekening

Afspraak = afspraak

Bestel online uw taxirit