Groepsvervoer

Heeft u een taxibus nodig in Haarlem en omstreken, geschikt voor 5 – 7 passagiers? We maken gebruik van ruime taxibussen met een comfortabel karakter. Neem telefonisch contact op om uw taxi te bestellen, we komen zo snel mogelijk naar u toe.

We gebruiken voor het groepsvervoer een Volkswagen Transporter, een comfortabele taxibus. De bus is goed geschikt voor een dagje uit met vrienden of familie, of zorgt ervoor dat u als groep een taxi van Haarlem naar bijvoorbeeld Bloemendaal, Zandvoort of Heemstede kunt bestellen. We halen u desgewenst op een later moment weer op, of blijven er gedurende de dag bij zodat u alle vrijheid heeft.

Groepsvervoer in Haarlem en omstreken

Zoekt u naar groepsvervoer in Haarlem en omstreken, bijvoorbeeld naar plaatsen als Aerdenhout of Nieuw Vennep? We zijn u graag van dienst met onze luxe taxibus, waarin u op een comfortabele manier plaats kunt nemen. We rijden met deskundige en betrouwbare chauffeurs, die de routes goed kennen en u vlot naar de gewenste plaats van bestemming brengen. Afspraak = afspraak, zodat u binnen ons groepsvervoer in Haarlem en omgeving altijd goed weet waar u aan toe bent.

Goedkope groepstaxi naar Schiphol

Wilt u een goedkope groepstaxi naar Schiphol bestellen? We kunnen u vanaf Haarlem, Heemstede of Hoofddorp al van dienst zijn voor €59. U betaalt een scherpe prijs voor het groepsvervoer, uiteraard ook wanneer we u op de luchthaven ophalen voor een rit terug naar Haarlem. U rijdt met klasse en komt ontspannen aan op de luchthaven, waar u ruim op tijd aanwezig bent om in te checken en door te reizen.

Wilt u direct een taxibus voor uw groepsvervoer bestellen? Neem telefonisch contact met ons op, dan komen we snel naar u toe of nemen we de rit op in de ritplanning.

Waarom u voor Taxi Haarlem kiest

Deskundig & betrouwbaar

Nieuwe wagenpark

Rijden op rekening

Afspraak = afspraak

Bestel online uw taxirit