Taxi Haarlem Schiphol

Taxi Haarlem Schiphol reserveren, Wij rijden 24 uur 7 dagen per week telefonisch bereikbaar voor een Schipholtaxi. U kunt op voorhand online uw Schipholtaxi van en naar Haarlem reserveren, of telefonisch contact opnemen voor een taxi binnen 15 minuten.

We maken gebruik van comfortabele sedans, geschikt voor 1 tot 4 passagiers. Tevens hanteren wij scherpe tarieven voor een taxi Haarlem Schiphol, net als voor de taxibussen waarmee we rijden voor het groepsvervoer van en naar de luchthaven. De taxibus is geschikt voor 5 tot 7 passagiers is beschikbaar voor €59.

Taxi van Haarlem naar Schiphol voor €39

Uw taxi Haarlem Schiphol kost slechts €39, een vast tarief waarvoor we u zo snel mogelijk naar de luchthaven brengen. We kiezen de meest vlotte route en zorgen ervoor dat u samen met uw bagage snel op de luchthaven staat. Boekt u een taxi van Haarlem naar Schiphol? We zorgen ervoor dat u voor de deur van de vertrekhal kunt uitstappen, zodat u direct kunt inchecken. Gaat u op vakantie of maakt u regelmatig zakelijke reizen vanaf Schiphol? Taxi Haarlem  zorgen graag voor de taxi van Haarlem naar Schiphol en andersom, zodat u op een zo ontspannen mogelijke wijze kunt reizen.

Vlotte route naar Schiphol

Onze chauffeurs kennen de verschillende routes van Haarlem naar Schiphol, waardoor we u als taxi vlot van dienst kunnen zijn. We rijden vanuit de stad naar de N205 of richting de A200, om u via de A9 en de A5 of de A4 naar Schiphol te rijden. Uiteraard houden we de verkeerssituatie goed voor u in de gaten, zodat uw taxi van Haarlem naar Schiphol ongeveer 20 minuten over de rit zal doen.

U kunt online uw taxi Haarlem Schiphol of andersom bestellen, of telefonisch contact opnemen met Taxi Haarlem voor een Schipholtaxi vanuit Haarlem binnen 15 minuten.

Waarom u voor Taxi Haarlem kiest

Deskundig & betrouwbaar

Nieuwe wagenpark

Rijden op rekening

Afspraak = afspraak

Bestel online uw taxirit