Regiovervoer

Zoekt u naar een taxi in Haarlem, voor uw regiovervoer of een eenmalige rit naar een bestemming in de buurt? We werken voor scherpe tarieven en brengen u binnen het regiovervoer vanuit Haarlem bijvoorbeeld naar Amsterdam, Heemstede, Aerdenhout, Overveen, Bloemendaal en Santpoort Zuid. Daarnaast rijden we met onze taxi’s in Haarlem regelmatig naar Velserbroek, Zandvoort en Hoofddorp, of komen we u op die locaties oppikken voor een rit naar Haarlem. We vervoeren u letterlijk van deur tot deur en werken met een efficiënte ritplanning, om wachttijden zoveel mogelijk te voorkomen.

Regiovervoer in Haarlem en omstreken

We verzorgen regiovervoer in Haarlem en omstreken, met deskundige en betrouwbare chauffeurs. U kunt bij ons rekenen op een nieuw wagenpark, dat geldt zowel voor de reguliere taxi’s als de taxibussen waarmee we op een comfortabele wijze zorgen voor uw groepsvervoer.

Wilt u gebruik maken van een taxi naar Schiphol, bijvoorbeeld vanuit Haarlem, Heemstede of Bloemendaal? Ook daar kunnen we u uitstekend mee van dienst zijn.

Zakelijke taxi met rijden op rekening

Bestelt u regelmatig zakelijk een taxi in Haarlem en omstreken? We kunnen u binnen ons regiovervoer van dienst zijn met rijden op rekening, zodat u eenvoudig achteraf af kunt rekenen. U kunt de taxi in Haarlem bestellen wanneer u wilt, we zorgen aan het eind van de maand voor een duidelijke afrekening die u direct in de administratie op kunt nemen. U kunt op die manier soepel gebruik maken van onze taxiritten in Haarlem en omgeving, zonder dat u daar steeds per rit voor hoeft af te rekenen.

Wilt u gebruik maken van ons regiovervoer in Haarlem en omstreken, of heeft u vragen over het wagenpark waar we mee rijden? Neem vrijblijvend contact op, ook wanneer u direct een taxi in Haarlem wilt bestellen.

Waarom u voor Taxi Haarlem kiest

Deskundig & betrouwbaar

Nieuwe wagenpark

Rijden op rekening

Afspraak = afspraak

Bestel online uw taxirit