Taxi Heemstede

Wilt u een taxi naar Heemstede bestellen, of staat u in Heemstede en zoekt u een taxi naar Haarlem? Neem direct telefonisch contact met ons op, we komen zo snel mogelijk naar u toe of zetten uw rit bij ons in de ritplanning.

We zorgen voor een comfortabele taxi van of naar Heemstede, in onze moderne taxi’s binnen ons nieuwe wagenpark. We zorgen op die manier voor een ontspannen rit, die iets minder dan een kwartiertje in beslag zal nemen. We rijden u vanuit Haarlem naar iedere gewenste bestemming in Heemstede, of halen u daar op voor een rit naar Haarlem.

Taxi van Haarlem naar Heemstede

Maakt u gebruik van een taxi van Haarlem naar Heemstede of andersom? We rijden in de meeste gevallen over de N208, omdat dit de snelste route oplevert. Gaat het u om een bestemming in de binnenstad van Haarlem of Heemstede en blijkt de route binnendoor een betere keuze? Onze chauffeurs zijn goed op de hoogte van de verschillende routes en zorgen voor een efficiënte rit die u een scherp tarief op zal leveren. Op die manier zorgen we voordelig voor een taxi tussen Haarlem en Heemstede, terwijl u volledig ontspannen op de plaats van bestemming aan zal komen.

Scherpe tarieven voor regiovervoer naar Heemstede

We rekenen scherpe tarieven voor ons regiovervoer tussen Haarlem en Heemstede, terwijl u kunt rekenen op een moderne sedan voorzien van alle luxe, of een comfortabele taxibus waar u met een groep in kunt stappen.

Wilt u direct een taxi van Haarlem naar Heemstede of andersom bestellen, of wilt u meer informatie ontvangen over ons wagenpark en de tarieven? Neem vrijblijvend contact op, we horen graag van u.

Waarom u voor Taxi Haarlem kiest

Deskundig & betrouwbaar

Nieuwe wagenpark

Rijden op rekening

Afspraak = afspraak

Bestel online uw taxirit