juni 01 2015 0Comment
taxi haarlem website

Taxi Haarlem lanceert nieuwe website

We hebben er hard aan gewerkt en presenteren u daarom met gepaste trots onze nieuwe website, die het nog gemakkelijker maakt om online een taxi in Haarlem te boeken of meer informatie in te winnen. We zorgen er met het nieuwe design voor dat de website er weer fris uitziet, terwijl we daarnaast een aantal nieuwe functionaliteiten hebben ingebouwd:

Online taxi reserveren

Direct een bevestiging

Social media accounts

Nieuws via deze blog-sectie

Online taxi reserveren in Haarlem

U heeft bij ons op de website de mogelijkheid om direct online een taxi te reserveren in Haarlem. Wilt u snel een taxi boeken, bijvoorbeeld voor over een paar dagen wanneer u naar de luchthaven wilt reizen? U kunt een Schipholtaxi of een reguliere taxi bestellen, wij zorgen ervoor dat we op het afgesproken moment bij u voorrijden. Uiteraard kunt u ook meteen de weg terug boeken, of zorgen we voor een rit langs verschillende bestemmingen. Dankzij onze scherpe tarieven kunt u bovendien heel voordelig online een taxi reserveren in Haarlem, we zijn u er graag mee van dienst.

Direct een bevestiging

Boekt u online een taxi in Haarlem, via de handige nieuwe functionaliteit bij ons op de website? Uw order wordt automatisch verwerkt, wat betekent dat we u op basis van onze planning automatisch een bevestiging kunnen sturen. We bevestigen u wanneer we u komen ophalen, uiteraard in combinatie met het adres waar we naartoe komen. U weet op die manier direct zeker dat u op ons kunt rekenen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer van of naar Haarlem en omstreken.

Social media en nieuws

Wilt u altijd op de hoogte blijven van actuele acties, kortingen en mogelijke aanbiedingen voor onze taxi’s in Haarlem en omgeving? We houden u graag op de hoogte vanuit deze blog-sectie, net als op de verschillende sociale media. We brengen u hier het laatste nieuws, zodat u de ontwikkelingen in de gaten kunt houden en u altijd goed op de hoogte bent. We maken bovendien gebruik van Facebook, Twitter en LinkedIn, om u ook via de sociale media zo goed mogelijk te kunnen bereiken.

Wilt u meer weten over onze taxi’s, of online direct een taxi reserveren? Bekijk onze nieuwe homepage op www.taxihaarlem.nl, of reserveer direct online.