juni 02 2015 0Comment
schiphol taxi

Goedkope Schipholtaxi vanaf Haarlem en omstreken

Zoekt u een goedkope Schipholtaxi, die u vanaf Haarlem of plaatsen in de omgeving naar de luchthaven brengt? We zorgen voor comfortabel vervoer, uiteraard ruim op tijd en op basis van vaste scherpe prijzen. U kunt op voorhand nagaan wat de kosten zullen zijn, zodat u na de rit naar de luchthaven niet voor vervelende verrassingen komt te staan. We rijden graag als Schipholtaxi voor u naar Amsterdam, of kunnen u vanuit Haarlem en omstreken van dienst zijn met een taxirit naar de andere luchthavens in Nederland en net daar buiten.

Vaste prijs voor Schipholtaxi

We berekenen vaste prijzen voor onze Schipholtaxi’s, zodat u op voorhand precies weet waar u aan toe bent. We rijden u al vanaf €34 naar de luchthaven in Haarlem, op basis van de volgende vaste prijzen:

Haarlem – Schiphol: €37

Heemstede – Schiphol: €37

Bloemendaal – Schiphol: €42

Bekijk daarnaast ook de overige tarieven, op basis van de ophaallocatie of het adres waar we u vanaf de luchthaven naartoe kunnen brengen. Dankzij de scherpe tarieven voor uw Schipholtaxi reist u heel voordelig en ontspannen naar de luchthaven, of zorgen we er bij aankomst voor dat u weer snel thuis bent.

Reist u geregeld zakelijk van en naar Schiphol? We zijn u graag van dienst met onze taxi’s, uiteraard op rekening en op basis van een heldere overeenkomst met scherpe tarieven.

Voordelig naar de luchthaven

We brengen u als Schipholtaxi voordelig naar de luchthaven, vanuit Haarlem of een andere plaats in de omgeving. Onze chauffeurs zijn goed op de hoogte van de verschillende routes, waardoor u ruim op tijd bent om in te checken. Bovendien zorgt ons moderne wagenpark voor het maximale comfort, ook wanneer u na de landing op Schiphol weer zo snel mogelijk naar huis wilt.

Wegbrengen en weer ophalen

U kunt online een Schipholtaxi reserveren om u weg te laten brengen naar de luchthaven, of om ervoor te zorgen dat we u weer ophalen zodra u terug in Nederland bent.

Heeft u op het laatste moment een taxi van Haarlem of omgeving naar luchthaven Schiphol nodig? We zorgen binnen 15 minuten voor een Schipholtaxi, zodat u nog ruim op tijd bent om voordelig naar de luchthaven af te reizen.