Taxi Heemstede – Schiphol

Zoekt u een taxi van Heemstede naar Schiphol, of wilt u na terugkomst op de luchthaven zo snel mogelijk naar huis? U kunt telefonisch contact opnemen, wij zorgen binnen 15 minuten voor een Schipholtaxi. Heeft u meer tijd? U kunt uw taxi eenvoudig online reserveren, wij zijn vervolgens op de afgesproken tijd en locatie aanwezig.

U kunt voor uw taxi van Heemstede naar Schiphol rekenen op scherpe all-in tarieven, in combinatie met een comfortabele sedan of een ruime taxibus, afhankelijk van het aantal personen waarmee u wenst te reizen.

Taxi van Heemstede naar Schiphol vanaf €29

Reist u met 1 – 4 passagiers? We kunnen u een taxi van Heemstede naar Schiphol aanbieden voor slechts €29. De vaste prijs voor groepsvervoer van Heemstede naar Schiphol bedraagt €44, waarvoor u gebruik kunt maken van een taxibus geschikt voor 5 – 8 personen. We zorgen er met onze scherpe tarieven voor dat we u voordelig van en naar de luchthaven kunnen brengen. Uiteraard kunt u rekenen op een modern wagenpark, waarin u de koffers gewoon achterin kunt plaatsen.

Vlotte route naar Schiphol en weer terug

Onze chauffeurs zijn goed op de hoogte van de verschillende routes en brengen u in iets meer dan een kwartier van Heemstede naar Schiphol, of met de taxi vanaf de luchthaven terug naar huis. We rijden bijvoorbeeld via de N201 door Hoofddorp en vervolgens via de A4. Bij eventuele verkeersproblemen kennen onze chauffeurs bovendien de route via de N205, de A9, de A5 en de A4, zodat u altijd op tijd op de luchthaven aanwezig bent.

Wilt u met spoed een taxi van Heemstede naar Schiphol bestellen, of wilt u gebruik maken van onze zakelijke aanbiedingen? Neem vrijblijvend telefonisch contact op met Taxi Haarlem, wij horen graag van u.

Waarom u voor Taxi Haarlem kiest

Deskundig & betrouwbaar

Nieuwe wagenpark

Rijden op rekening

Afspraak = afspraak

Bestel online uw taxirit