Taxi Haarlem Schiphol

Taxi Haarlem Schiphol reserveren, Wij rijden 24 uur 7 dagen per week telefonisch bereikbaar voor een Schipholtaxi. U kunt op voorhand online uw Schipholtaxi van en naar Haarlem bestellen, of telefonisch contact opnemen voor een taxi binnen 15 minuten.

We maken gebruik van comfortabele sedans, geschikt voor 1 tot 4 passagiers. We hanteren scherpe tarieven, net als voor de taxibussen waarmee we rijden voor het groepsvervoer van en naar de luchthaven. De taxibus is geschikt voor 5 tot 8 passagiers en is beschikbaar vanaf €44.

Taxi van Haarlem naar Schiphol vanaf €29

Uw taxi van Haarlem naar Schiphol kost slechts €29, een vast tarief waarvoor we u zo snel mogelijk naar de luchthaven brengen. We kiezen de meest vlotte route en zorgen ervoor dat u samen met uw bagage snel op de luchthaven staat. Boekt u een taxi van Haarlem naar Schiphol? We zorgen ervoor dat u voor de deur van de vertrekhal kunt uitstappen, zodat u direct kunt inchecken. Gaat u op vakantie of maakt u regelmatig zakelijke reizen vanaf Schiphol? Wij zorgen graag voor de taxi van Haarlem naar Schiphol en andersom, zodat u op een zo ontspannen mogelijke wijze kunt reizen.

Vlotte route naar Schiphol

Onze chauffeurs kennen de verschillende routes van Haarlem naar Schiphol, waardoor we u als taxi vlot van dienst kunnen zijn. We rijden vanuit de stad naar de N205 of richting de A200, om u via de A9 en de A5 of de A4 naar Schiphol te rijden. Uiteraard houden we de verkeerssituatie goed voor u in de gaten, zodat uw taxi van Haarlem naar Schiphol ongeveer 20 minuten over de rit zal doen.

U kunt online uw taxi van Haarlem naar Schiphol of andersom bestellen, of telefonisch contact opnemen met Taxi Haarlem voor een Schipholtaxi vanuit Haarlem binnen 15 minuten.

Waarom u voor Taxi Haarlem kiest

Deskundig & betrouwbaar

Nieuwe wagenpark

Rijden op rekening

Afspraak = afspraak

Bestel online uw taxirit